YO SE QUI SOC. Vicent Savall
Nova pagina de la RACV

Seccio llengua i lliteratura

Paraules valencianes i traducció al català i al castellà

lunes, 25 de mayo de 2009

El valencianisme del BLOC i els apologistes de TV3

Fa unes semanes, com ya publiquí, n'hi hagué una mini manifestació en Valencia Cap i Casal, a favor dels Països Catalans i de les emissions illegals de TeVen3 (que son tots els que anaren a la mani).
I damunt feren uns balls molt "valencians". ¿Segur que esta gent era de Valencia? Yo diria que no.


I es que, com a nacionalistes valencians, encara no comprenc molt be, que fea el BLOC (partit Iluminat ara per l'aurea blavera) en esta manifestació. Es com si Fidel Castro, encapçalara una manifestació a favor de l'absorció de Cuba per Mexic. Incomprensible. Si eres nacionaliste i valencià, no pots ser pancatalaniste convençut. Això es antinatural. Una atra cosa es que simpatises en Catalunya, en Aragó, en Balears, pero mai en el pancatalanisme.

Que si molestava la senyera penjada pel GAV, uns diuen que si, atres que no, pero... ¿que passà realment?Es que hui en dia en tants adelants com n'hi han no se poden dir mentires.Una coseta, no se sent mes soroll per que soles estaven estos.

Pero aço no es tot, damunt, estes entitats, supostament valencianes, corregueren els carrers del Cap i Casal chillant a favor de Terra Lliure. Es que com tots sabem, estos terroristes son alabats i nomenats heroes per la TeVen3. Clar, des de el seu punt de vista objetiu, com diuen ells.


I es que si dur les seues banderes, chillar cançons a favor d'ells, i lo mes important, manifestar-se a favor del pancatalanisme i en contra de lo valencià, no es prou.
Damunt heu neguen tots els dies, i damunt, critiquen la manipulació mediatica que patixen.
Manipulació sufrix el valencianisme, si no, expliqueu estes fotos.


Membres de Terra Lliure, en la bandereta eixa de Cuba descolorida.

Membres del BLOC en una concentració.
Sense paraules. Busca la diferencia. ¿Nacionaliste Valencià o català?

I esta, per a la gent que opina que m'invente lo del documental pro Terra Lliure, el dia que tinga mes temps, inclus vos pujaré un trosset, o vos deixaré la direcció per a que el vejau vosatros mateix.

1 comentarios :

  1. Anónimo dijo...

    Com be dius " SI ERES NACIONALISTE VALENCIÁ no pots ser pancatalaniste convençut"

    Els nacionalistes valencians rebujem ad estos del bloc que no son sino renegats de la seua terra.
    Firma Adlerta.
    P.S. Te felicite per el blog. Tot en documentació per a fer front al genocidi cultural que patim els valencians. Continua aixina.