YO SE QUI SOC. Vicent Savall
Nova pagina de la RACV

Seccio llengua i lliteratura

Paraules valencianes i traducció al català i al castellà

sábado, 7 de marzo de 2009

Valencianisme d'Acció

El temps ha canviat les coses, i el ponent com sempre mos ha dut prejuis i dolors. Lo que fa un temps era un Regne ric i gloriós, ha segut absorbit, politicament clar, per el fascisme i pel meninfotisme.

Els jovens, sempre hem destacat, principalment, per ser inconformistes. Eixa es la principal causa de que en son dia forem el punt fluix, els tontos útils, que sense donar-nos conter, forem enganyats i adoctrinats pel fascisme. Estos jovens, que en les escoles forem adoctrinats, que des de les distintes televisions forem enganyats. En fi, estos jovens que un dia tinguerem l'oportunitat de poder llegir a Teresa Puerto, Chimo Lanuza, Carles Recio, Culla, Garcia Moya, i atres tants que encara hui estan fent valencianisme.

Estos jovens hui mos revelem contra el sistema, contra el fascisme, i mes encara en contra de la mentira catalanera. Eixa mentira, que des de fa un sigle està apoderant-se de tot lo valencià, eixa mentira que pareix que a força de repetir-les moltes voltes, ya pareixen veritats.
Per això hui diem prou. Prou de mentires, prou de fantacies i sobre tot prou de sumissió.

Per desgracia per als catalanistes, ya no funcionen les manipulacions informatives, les represalies politiques, les represalies policials. I mes encara les represalies que estan patint els nostres jovens pel fet d'obrir els ulls i sublevar-se contra la sumissió.

Enguany, 2009 es un any especial per a mosatros, enguany, tots els jovens i no tant jovens estem comprovant com en tots els racons del nostre Regne, la joventut farta de mentires i doctrines varates que no servixen mes que per a fer riure i per a enriquir a uns pocs han començat a dir prou.
De cada intent de catalanisació, ixen respostes de valencianisació. En cada manifest a favor de la gran Catalunya, ixen milers de repudies i milers de manifests demostrant lo contrari.

Es per això, que enguany, i degut a la repressió sorgida en Gandia, per part de la justicia politica, i per part d'un mijos de comunicació venuts als interessos dels diferents partits politics. Els jovens valencians, diem prou. Estem farts, i prometem que enguany serà un any ple de exits per al valencianisme, un any, centenari del nostre himne, en el que flamejarà en l'aire nostra senyera.

GLORIA A LA PATRIA



Video valencianiste rectificant pintades a plena llum del dia,ritme frenetic en musica rap.


www.Tu.tv

0 comentarios :