YO SE QUI SOC. Vicent Savall
Nova pagina de la RACV

Seccio llengua i lliteratura

Paraules valencianes i traducció al català i al castellà

jueves, 31 de diciembre de 2009

De nou una provocacio

Durant uns anys hem patit les persecucions des de sectors tan neutrals com el Moviment contra l'Intolerancia, per tal de que la regidoria de cultura i de festes de l'Ajuntament de Valencia negara l'entrada del famos Stant del GAV en Expojove. Un moviment, que ha segut inutil, entre atres aspectes pel fet de criminalisar a un grup, el GAV, sense motius i sense cap prova que siga rellevant o puga ser verdaderament justiciable.

Pero enguany, uns sectors afins al pancatalanisme, crec que des de l'interior de l'ajuntament de Valencia ha permes l'entrada en Expojove del grup del Tito Eli, mes conegut com ACPV, que des de les seues joventuts, s'estan dedicant a repartir propaganda politica i a repartir odi sobre els restants colectius i associasions.

Tot començava el mati de l'opertura el mateix segon dia de Nadal, o vintisis de decembre, quant atonits descobrirem un Stant que no habiem vist, un Stant que incitava profundament a l'odi dels valencians.
Un odi, que se demostrà en una allau continu de queixes en les finestres d'informacio, arribant a les cinc de la vesprada a ser mes de trescentes, lo que els donava el recort de queixes superant al total de queixes emitides durant tots els anys en que ha estat en marcha la Fira de Valencia, no soles en expojove, si no en totes les seues fires.

Pero aço nomes era el principi, els jovens de ACPV (dos en total), no pintaven cares, ni ensenyaven a pintar, no jugaven en els chiquets,... simplement se dedicaven a repartir llibres i panflets politisats i anticonstitucionals als mes menuts, damunt ajudats en l'edicio per la Societat Valenciana de Sicologia ( de la qual es president un dels membres del Consell Nacional del BLOC -PV) al mes pur estil Hitlerià, sense tindre vergonya pel fet, i damunt demanant signatures en contra del tancament de TeVen3 en lo Regne.
O siga, l'unica misio d'estos dos "jovens" era simplement fer politica i apologia anticonstitucional entre els mes menuts.



























La veritat, triar als dos "jovens", damunt no podia ser en mes malicia.
Encara que se vullga demostrar tot lo contrari, era un acte de provocacio.
El primer, el del monyo rullet, va estar en la desplega de la Marfrega l'any passat el nou d'octubre,¿no recordeu la pancarta i els altercats que produïren?

Si efectivament, ell va ser u dels que humiliaren a Valencia i intentaren fer-ho en la nostra senyera.








Havent-ho conseguit de no ser pel GAV, clar.
Ademes, com podem vore en la foto, baix les sigles de ERPV o siga acompanyant al partit politic que mes intenta afonar el nostre Regne.


Pero aixo no es tot, resulta, que l'acompanyant d'este "jove", es ni mes ni manco que el president de les Joventuts d'Esquerra Republicana del Pais Valencià, els mateixos que ficaren eixa bandera, i ademes, els mateixos que protagonisaren justament el primer dia un dels actes mes patetics que recorde mai.


O siga, la guerra no es cap joc, pero que collons te que vore que els militars, que son al cap i al fi els que mos protegixen, i els que se juguen la vida en les missions de Pau i Guerra internacionals, se dediquen per un dia a estar entre els mes menuts ensenyant-los coses i aguantant-los en mes d'una ocasio la potra.

Per lo vist, en este mon en que mos volen fer entrar els Pancatalanistes mes radicals, soles està permes ser Pancatalaniste, lluitar contra Espanya, i politisar als mes menuts per a que seguixen seent els tontos utils que son ells de Catalunya.

Senyor Felix Crespo, regidor de festes i cultura polular en l'ajuntament de Valencia, Senyora Rita Barberà alcaldesa de dit ajuntament, i sobre tot Senyor Camps, que voste ya ha estat en este ajuntament i sap qui es el que meneja els fils.
Tingau un poc de consciencia pels nostres chiquets, ¿que no teniu prou en deixar que els ensenyen estes coses en moltes escoles a esquenes dels seus pares (la majoria votants vostres)?

Per atra banda, ACPV, ha presentat una denuncia per possibles amenaces ad esta gent per part dels ciutadans assistents a Espojove en els seus fills.
¿Que esperaveu? i si un dia els pares descobrixen que los esteu ensenyant als seus fills, se montarà encara mes gran.

Aci vos deixe per als mes exigents, un video prou aclaridor.

Es una llastima que hui acabant l'any, tinga que fer un escrit denunciant estos fets. Que en l'entrada al segon deceni del sigle XXI encara se permeta l'instruccio i adoctrinament dels mes menuts en escoles europees.

Aço es indignant, tots els dies ensenyant-los la teua llengua i la teua historia, per a que despres, vinguen quatre renegats i manipulen els seus cervells en coses alienes que soles aprofiten per a engrandir les bolchaques dels quatre politicuchos de tanda.

Espere que el 2010 siga l'any que estem esperant. L'any en que per fi, devem de dir tots prou.
L'any en que se denuncie definitivament l'agressio que hem patit els valencians.
En definitiva que siga l'Any del Valencianisme


¡¡¡FELIÇ ANY BLAU!!!

0 comentarios :