YO SE QUI SOC. Vicent Savall
Nova pagina de la RACV

Seccio llengua i lliteratura

Paraules valencianes i traducció al català i al castellà

domingo, 10 de mayo de 2009

En quin cap cap

Resulta, que este fi de semana hem acudit tots, els que han anat com els que s'han enterat per la prensa, a una victoria sense precedents del valencianisme.
I es que quant algu defen algo que no te cap ni peus, sempre li creixen les aixelles.


Ya heu dia Renen: " Els pobles que obliden la seua historia, les seues tradicions, sa llengua i els seus simbols, estan condenats a afonar-se en la pols de la seua historia".

I es que en quin cap cap, fer una manifestació catalanista, a favor dels Països catalans, i en favor de l'emisió de la TeVen3 la vespra de la Mare de Deu del Desamparats.
Puix be, la idea ha eixit supostament de l'interior del cap del "gran estafador" mes conegut com el Tito Eli. Eixe home, que en 1985 va sembrar totes les serres del Regne de repetidors illegals ajudat per la burguesia catalana, eixa mateixa que li enviava els llibres de text sellats per la Generalitat Catalana, per a que ell ficara una pegatina de la Valenciana i poguera vendre-los a totes les escoles del Regne. I aixina fer una gran forturna.

Puix be, com anava dient, el dissabte passat, quedaren tots en la plaça Sant Agustí, volien fer una manifestacio sense precedents, i heu van conseguir. Pero no de la forma que ells volien.
Un grup de jovens, valencianistes tots, va accedir a la finca del FNAC, i va conseguir pujar a la terraça. Una volta dalt, van desplegar una gran senyera, en senyal, de que el valencianisme continua viu, i no te que rendir-se mai.
El resultat, de lo mes ridicul, els catalanistes passaren en el cap baix per baix de la nostra Real Senyera, i damunt, no tingueren mes trellat que fer fotos, i publicar-les en tots els mijos.

¿Que es lo que esperava la "cosa nostra", que els valencians mos quedarem en casa veent com un any mes erem la risa i mos declaravem vensuts per l'Imperi Nazionaliste Català? ¿que no recorden que des de els principis del sigle XIX hem afrontat totes les manifestacions i hem intentat reivindicar que Valencia es simplement això, i no es cap moneda de canvi per a ningu?



¿Es normal que en Valencia se puga chillar visca el Països catalans, que se ballen sardanes, o que se passegen banderes anticonstitucionals i se declare català tot lo valencià?
o... ¿ es que en Catalunya se pot circular lliurement en Reals Senyeres declarant valencià tot lo català? Tingam un poc de trellat.
I a vore si vos junteu mes gent.

www.Tu.tv

Des de el meu punt de vista personal, done les gracies a tots els valents que una volta mes han donat la seua vida per l'amor d'una terra que mai quedarà prou agraïda.

Vixca les JJGAV
Vixca lo Regne de Valencia

6 comentarios :

  1. Anónimo dijo...

    1º punt: de real senyera res, si no estava coronada! les vostres maretes no saben cosir! jajajaja

    2º punt: creus que no acceptem eixa bandera? fereu el quadro perq no vos va fer cas ni cristo! jajaja mira que sou infeliços!

    en serio, molt lamentables sou, aneu al metge i feu-s'ho mirar.

    l'estelada del 9 d'octubre crec que vos va pegar 1 poquet mes malament eh jajaja

  2. 0=€:::JOSE:::>. dijo...

    home, ma mare està en això.
    igual, me la borda per al proxim dia jeje

    Per cert, no entenc per que dius eixes coses.
    Amen a vore, la bandera del 9 d'Octubre, la penjaren gent desconeguda. I no va apareixer en cap tele. En canvi, el GAV si jeje. I damunt digueren que eren gent del GAV.
    No entenc molt be quant dius que no vos molestava, crec que vaig sentir chillits.

    Per cert, lo de llamentables, ¿heu dius per que no passareu per Colon per que no ereu prou gent per a omplir el carrer? ¿o per que no vas vore les fotos que vos feren des de el terrat?

    Sou quatre gats tio no comences per favor.

    Bo, que passes un bon dia.

  3. Anónimo dijo...

    som 4 gats?? tu en les eleccions vas vore els resultats?? em sorpren que digueu aixo... tu voras.

  4. 0=€:::JOSE:::>. dijo...

    Si yo dic i constate que sou quatre gats, es per que sou quatre gats.
    Fem una prova... Fiqueu en qualsevol diari que domineu quina es la decisió final de la gent... catalans o valencians.
    O mes facil, mostreu a la gent, quina es la verdadera cara de tots els que apoyeu el català.
    Mes encara, digueu-li a la gent que si vos vota, aniran de cap a la catalanisació.
    Si fereu lo que realment penseu. ¿Quin seria el resultat?
    ¡¡¡Vinga Va!!!!
    ¿Que es ACPV sense els dines de Catalonia?
    Que te se veu Eliseu

  5. Anónimo dijo...

    no se com sou tan tancats!

    perque penses q jo no em definisc com a valencià?? obriu la ment!!

    la gent que ens vota creus q no saben el que voten? la gent es tonta?...

  6. 0=€:::JOSE:::>. dijo...

    home, tu mateix, si chillar "visca terra lliure", demanar l'implantació de TeVen3 en Valencia, i portar banderes anticonstitucionals es la forma que tens de defendre a Valencia, no vullc ni imaginar-me com seria si vullgueres regalar-li-la a a Catalunya.
    Per atra banda, ningu ha dit que els votants siguen tontos, soles tu, yo crec que si els votants descubriren la verdadera cara que s'oculta darrere de les vostres caraces, segur que deixava de votar molts partits.
    I repetixc que soles es un pensament meu.
    vinga un saludet, "blavero"